Nyligen visade produkter
Jämför
Önskelista
Varukorg
Varukorg

Du har inga artiklar i varukorgen.

Nyligen visade produkter
Nyligen visade produkter (0)
Önskelista
Önskelistan är tom
<
Jämför produkter

Du har inga produkter att jämföra.

0 produkter i varukorgen.

Integritetspolicy

- så här behandlar Tryckstudion dina personuppgifter

Vi på Tryckstudion värnar om dig som kund, vilket bland annat innebär att vi hanterar dina personuppgifter på ett sätt som tar hänsyn till din integritet. I denna integritetspolicy beskrivs vilka personuppgifter vi samlar in från dig genom våra interaktioner med dig samt hur vi använder dessa uppgifter. Integritetspolicyn beskriver även dina rättigheter gentemot oss och hur du kan göra dina rättigheter gällande.

Du kan alltid kontakta oss om du har frågor kring integritetsskydd och behandling av personuppgifter på info@tryckstudion.se eller 070-6184372.

Denna integritetspolicy beskriver hur Tryckstudion behandlar dina personuppgifter.


Vem ansvarar för dina personuppgifter?

Tryckstudion Östersund AB, org.nr. 559040-4009, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter och ansvarar för att sådan behandling sker på ett lagligt sätt.


Hur får Tryckstudion dina personuppgifter?

Tryckstudion samlar in personuppgifter som du lämnar till oss när du lägger en order eller skapar ett konto på www.tryckstudion.se.


Vilka uppgifter behandlas?

Tryckstudion behandlar de personuppgifter som du som kund lämnar till oss. När du lägger en order i vår webshop behöver vi personuppgifter som namn, adress, postnummer, postort, mailadress, telefonnummer, land och organisationsnummer (valfritt). Om du väljer att skapa ett konto behöver du registrera din e-mailadress, övriga uppgifter såsom namn och adress är frivilliga tills du vill lägga en order.


Vad är Tryckstudions syfte att behandla personuppgifter?

Tryckstudion behandlar personuppgifter i syfte att sälja produkter i webshopen, t.ex. för att administrera beställningar och leveranser. Behandlingen är nödvändig för att vi ska kunna fullgöra våra åtaganden enligt köpeavtalet.


Vem har tillgång till dina personuppgifter?

Dina personuppgifter används av Tryckstudion och tredjepartsleverantörer för att fullgöra avtal gentemot dig. När du tillhandahåller personuppgifter för ett köp delar vi dessa med banker och andra leverantörer av betalningstransaktioner. Vi anlitar även företag för att tillhandahålla frakt och leverans av produkter som behöver tillgång till personuppgifter för att kunna tillhandahålla dessa tjänster. Vi lämnar inte ut personuppgifter till andra aktörer för marknadsföringssyfte eller till andra bolag och myndigheter om vi inte är skyldiga att göra det på grund av lag, förordning eller myndighetsbeslut eller för att skydda våra rättigheter eller tredje parts rättigheter.


Hur länge sparar Tryckstudion dina personuppgifter?

Tryckstudion sparar bara dina personuppgifter så länge det är nödvändigt för att vi ska uppfylla ändamålet med behandlingen i varje enskilt fall.


Personuppgifter i samband med en order sparas 7 år enligt bokföringslagen. Din personliga design raderar vi efter 2 år. Kontakta oss om du önskar att vi raderar din design tidigare än så.


Har du registrerat dig på vår sida bevaras personuppgifterna tills du som kund väljer att avregistrera dig. Kontakta oss för avregistrering så raderas personuppgifterna snarast.


Vad har du för rättigheter?

Du har rätt att när som helst begära information om vilka personuppgifter vi har sparat om dig. Din begäran ska vara skriftlig och egenhändigt undertecknad samt innehålla uppgift om namn och personnummer. Detta behöver vi för att säkerställa att vi lämnar ut uppgifterna till rätt person.


Om dina uppgifter är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta, kan du begära att få dem rättade eller raderade.


Begäran om registerutdrag, information eller rättning av felaktiga uppgifter skickas till: Tryckstudion Östersund AB Norra Torlandsgatan 9 83147 Östersund


Informationen kommer att sändas till din folkbokföringsadress. Du har vidare rätt att i förekommande fall inge klagomål till Datainspektionen som är tillsynsmyndighet för behandling av personuppgifter.


Hur skyddas dina uppgifter?

Tryckstudion arbetar ständigt med att vidta alla lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder som i varje enskilt fall krävs för att skydda dina personuppgifter och i övrigt säkerställa att behandlingen sker enligt gällande lagstiftning. Vi skyddar era personuppgifter genom krypteringsteknik såsom Secure Socket Layer (SSL) protokoll.


Cookies

Den här webbplatsen innehåller så kallade cookies. Cookies är en liten textbaserad datafil som skickas till din dator när du besöker en webbplats. När du sedan återkommer till denna webbplats skickas en cookie från din dator till webbplatsen. Cookies gör det möjligt för oss att känna igen dig som besökare och vi använder det för att förbättra webbplatsens användbarhet, samt för statistik.

Genom att ställa in webbläsaren kan du undvika att ta emot cookies. Detta kan dock göra att sajten inte fungerar på ett bra sätt. Hur du stänger av cookies beror på vilken webbläsare du använder. Läs under "Hjälp", eller motsvarande meny, i din webbläsare för instruktioner.

Vi använder Google Analytics endast för statistik över trafik på vår webbplats och använder oss av en anononymiseringskod som tar bort de sista siffrorna i din ip-adress.


Länkar och sociala medier

Alla besökare bör vara medvetna om att vår webbplats kan innehålla länkar till och från andra webbplatser som inte omfattas av denna eller annan personuppgiftspolicy. Detsamma gäller om du delar information från vår hemsida på andra plattformar som sociala medier. Du bör ta del av dessa webbplatsers integritetspolicyer innan du lämnar ut dina personuppgifter dit.


Uppdatering av denna integritetspolicy

Tryckstudion gör löpande ändringar i denna integritetspolicy. En ny version blir gällande när den görs tillgänglig på webbplatsen www.tryckstudion.se.


Kontaktinformation

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om vår behandling av dina personuppgifter:

Tryckstudion Östersund AB
Norra Torlandsgatan 9
83147 Östersund

info@tryckstudion.se



Denna integritetspolicy är gällande fr.o.m. den 21 maj 2018.